DJ Moreno laat graag van zich horen!

centraldomeWoW-1

DJ Moreno tijdens het WOW Festival in the Centraldome.

De basis van de DJ carrière van DJ Moreno vind zijn oorsprong in een muzikaal tijdperk vol met disco-, rock-, new-wave en andere stromingen in de popmuziek. Deze kwam in een stroomversnelling met zijn residentie bij Club Starlight, één van de grote clubs in midden Nederland.

De kans om daar op te treden en feesten te organiseren met de grote namen uit de dance (o.a. Tiësto, Armin van Buuren, Don Diablo, Chuckie en Hardwell) in combinatie met het verzorgen van de muziek op vele feesten en bedrijfs evenementen maakt DJ (Marck) Moreno een ware professional die breed inzetbaar is. Met het groeien van zijn bekendheid heeft hij in clubs en op festivals door heel Europa het publiek van zich laten horen.

Zijn liefde voor muziek uit het verleden en parate kennis van de huidige trends en hits zorgen dat DJ Moreno de juiste muzikale snaar kan raken bij jong en oud. Vele jaren ervaring maakt deze DJ een professionele all-rounder om elk feest naar een hoger niveau te brengen. Dit talent maakt dat DJ Moreno naast cluboptredens veel gevraagd is voor bedrijfs- en familie evenementen.

DJ Moreno wordt geboekt door clubs, partycentra, partyplanners, bedrijven en particulieren voor:

  • Club events
  • Festivals
  • Bedrijfsfeesten en evenementen
  • Business en netwerk bijeenkomsten
  • Huwelijks en familie feesten
  • Thema avonden als Danceclassics feesten (inzetbaar met muziek van de sixties tot de zero’s)

Wil je ook DJ Moreno inzetten voor je feest of evenement neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja! Ik wil graag DJ Moreno horen op ons feest.